Keresek egy olyan programot ami a barátnőm facebook profilját figyeli és listázza az eseményeket. Jelszava megvan, az nem probléma. Valaki tud segíteni?
Ez egyrészt bűncselekmény lenne, másrészt ha nem bízol benne, akkor mindkettőtöknek jobb lenne, ha véget vetnétek a kapcsolatotoknak.
Lehet lepontozni.
Kedves kérdező
ade 1 ha nem bízol benne akkor ahogyan az első válaszadó mondta
ade2 ha olyan lányba vagy szerelmes aki szeret nyüzsögni akkor vagy lenyeled vagy keresel másik csajt !!
ade3 ha meg a barátnődnek te vagy a 102 ik pasija akkor az aszt jelenti hogy lesz még rajtad kívül 111 edik is :)
ade4 szekszeld meg rendesen és olyan dolgokról ne beszélj neki amit kifecseghet!!
És végül egy beszélgetés jót tenne kettőtök közt :)
Látom itt mindenki nagyon okos a magánéletemben. Nem tanácsot kértem hanem egy program ajánlást. De úgy néz ki itt csak nagyszájú okoskodó unatkozó balf@s.ok vannak.
Köszönöm a válaszokat
Csapjon belétek a nyári villám
oké, az etkai oldalát most nem fogom részletezni
de, nem hogy tudod valakinek a facebook jelszavát, hanem még egy olyan programot is keresel, amivel kényelmesebbé teszi a megfigyelést, na ne már
amúgy biztos vannak ilyen gyűjtő programok(ezek általában a facebook, google+ és hasonlóakat gyűjti össze), de nem elég neked az hogy végigolvasod, mert ha használsz egy programot, ami kigyűjti, akkor is el kell olvasnod ugyanazokat a bejegyzéseket
Nem tudom, elehet hogy rossz helyre írtam a kérdést.
És igen nem elég nekem kell egy program ami kigyűjti. az okát nem mondom meg mert lényegtelen.
Köszönöm a választ, 0,0005% al közelebb kerültem a programhoz amit keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!