Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ez elég volt az eltávolításához?

Ez elég volt az eltávolításához?

Figyelt kérdés
Nem rég találkoztam egy Smart Fortress 2012 nevű programmal. Akkor vettem észre amikor anyám szólt hogy valami furcsát ír ki a gép. Nem kellett sok hogy kiszúrjam hogy egy vírus. Elég szépen kicselezte a Nod 32-t. Gondoltam akkor biztos nem ártalmas. De ekkor megint furcsa dolgokat írogatott. Rámentem, uninstallert nem találtam. Kitöröltem a winfos Programok Telepítése és Törlése részével. Azt olvastam hogy egy elég agresszív vírus ezért most keresgélem hogy maradt-e valami nyoma a gépen de eddig semmi. Tényleg ennyi lett volna a vírustól való megszabadulás?
2012. ápr. 1. 12:31
 1/3 anonim ***** válasza:

:)nod32...

Nem szabadultál meg tőle sajna érinti a sys fájlok nagy részét.

2012. ápr. 1. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 1. 12:46
 3/3 A kérdező kommentje:
De amióta letöröltem semmi probléma nincs és semmi nyomát nem találom. Annyi volt hogy egyszer csak anyám fiókjának asztalán termett és a firefoxot nem engedte megnyitni.
2012. ápr. 2. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!