A Penumbra PC játékba ez most hogy van? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Még nem játszottam vele csak végigjátszásokat, bemutatókat láttam, de nagyon tetszik. Lehet megveszem (sőt biztos) de ez most, hogy van a játékba? Na szóval pl.:ha mondjuk az elején nem veszel fel egy olyan tárgyat ami később k*va fontos, akkor mi van? Vagy addig nem enged ki az ajtón amíg abban a helységben fel nem vettél mindent vagy, hogy van ez? Vagy még egy pl.: ha a 2. részbe jön az a zseblámpás csávó vagyis a legelső fertőzött. Az azután jön miután felveszed a fecskendőt. Az akkor jön, mikor felveszed a fecskendőt, vagy amikor az utolsó tárgyat veszed fel abban a teremben pl.:fájdalomcsillapító. Nah ezek, hogy vannak? Köszi a válaszokat :-)2012. márc. 31. 21:32
1/1 anonim válasza:
a fecskendő után jön, meg később egy fűrész felvétele után is jön.
Olyan nincs hogy nem veszel fel egy tárgyat ami később fontos lesz.Vagy nem enged tovább vagy vissza tudsz érte menni.Szerintem a penumbra antology-t vedd meg abba mind a három benne van szinkronosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!