Mentés után miért változik meg a szöveges dokumentum?
Figyelt kérdés
Linuxom van és Libre Office Writert használok. Mikor elmentem a dokumentumot (doc formátumba) még minden oké, de mikor megnyitom, bizonyos részek átváltoznak felső indexbe. Átáálítom, elmentem, de mikor újra megnyitom már mint árcsinálja, csak mást rész. Már kijelöltem az egész szöveget és úgy állítottam be normálra, de mégis visszaugrik a megnyitás után. Ha odt-ben mentem el, akkor is ezt csinálja.
miért csinálja ezt és hogyan lehetne megoldani? Épp a szakdogámat írom, és nem túl szerencsés ha így írja ki esetleg CD-re.
2012. márc. 30. 16:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!