Programozást szeretnék tanulni van erre valamilyen program vagy valamilyen oldal?
Itt van egy magyar nyelvű oktató anyag Pascal nyelvhez ami végig megy az alapokon,gyakorló feladatokat is ad:
Ezt ajánlom kezdésnek.
Ha az alapokat sikeresen elsajátítottad,utána tovább léphetsz más nyelvekre is mint a C++,Python..stb.
Szerintem célszerűbb valami egyszerű nyelvet elsajátítani először és a Pascal egy nagyon jó tanuló nyelv.
De ha más nyelvet akarsz tanulni,mármint programozási nyelvet,akkor kezdheted azzal.Bármelyik nyelvet is akarod tanulni,ajánlom a 24 óra alatt című könyveket kezdésnek.
A kedvenc könyveim Java,C++ és Pascal nyelvhez Alistair Stewart Hands On könyvei amit a Digital Skills adott ki.De ezek angol nyelvűek.
Angol nyelvhez így hírtelen nem tudok könyvet,sem oktató anyagot.Én az alapokat az iskolában tanultam,majd filmekkel angol nyelvű szövegek,könyvek olvasásával haladtam tovább.
De magyar nyelven is sok jó oktató anyagot és könyvet lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!