Windowst így lehet telepíteni?
Nos, van nekem egy 32 bites Win 7-em, de a 8gb RAM miatt kellene egy 64 bites. Szedtem is le egy iso-t kiírtam dvd-re de az istennek se akarja bootoláskor beolvasni, pedig csak az optikai egységről engedem neki, hogy bootoljon mégse. 32 bites telepítőt bezzeg zokszó nélkül viszi...
Nos a kérdésem: a telefonomba amúgy is akarok venni egy 8 gigás microsd kártyát, konkrétan ezt [link]
erről a kártyáról az usb átalakítóval lehet rendszert telepíteni? Mert dvd-ről sehogy nem akarja, már mindent kipróbáltam amit tudtam.
Ja, és biztos tud futtatni 64 bitest is, Kingston Hyperx 1600-as RAM, i5 2500k...
odáig még nem jutottam, hogy feltelepítsem. MSDN van leszedve magyar nyelvű sp1-gyel.
Most rakom a kártyára, az a bizonyos majom most ugrik a vízbe :D
hát a kártyás dolog nem működik, 2 iso-val is kipróbáltam egy ultimate meg egy professional verzióval is, de rendre ezt adja ki. Ráír mindent, de nem tud belőle boot eszközt kreálni.
most jön az imgburn, ha az se lesz jó kidobom az ötödikről az egész cuccot :D
hogyan indítod a bootot?
A clone cd pedig jó:)
ez az usb tool eleve nem tudja rárakni a bootsect-et, és újraindítás után boot menüben ki se tudom választani mint eszközt. Amúgy UEFI Bios-om van (asrock p67 extreme4)
egy árva üres DVD-m van itthon, most arra kiírom az ultimate-et, remélem jó lesz most már. Igen jó a Clone CD is, ha ez nem lesz jó akkor a Professional-t avval írom ki :D csak majd kell egy dvd..
No ImgBurn-nel kiírtam és végül jó lett, flottul feltette, már nem csak dísznek van a másik 4 gigás modul.
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!