Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windowst így lehet telepíteni?

Windowst így lehet telepíteni?

Figyelt kérdés

Nos, van nekem egy 32 bites Win 7-em, de a 8gb RAM miatt kellene egy 64 bites. Szedtem is le egy iso-t kiírtam dvd-re de az istennek se akarja bootoláskor beolvasni, pedig csak az optikai egységről engedem neki, hogy bootoljon mégse. 32 bites telepítőt bezzeg zokszó nélkül viszi...

Nos a kérdésem: a telefonomba amúgy is akarok venni egy 8 gigás microsd kártyát, konkrétan ezt [link]

erről a kártyáról az usb átalakítóval lehet rendszert telepíteni? Mert dvd-ről sehogy nem akarja, már mindent kipróbáltam amit tudtam.

Ja, és biztos tud futtatni 64 bitest is, Kingston Hyperx 1600-as RAM, i5 2500k...

2012. márc. 29. 10:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

odáig még nem jutottam, hogy feltelepítsem. MSDN van leszedve magyar nyelvű sp1-gyel.

Most rakom a kártyára, az a bizonyos majom most ugrik a vízbe :D

2012. márc. 29. 15:24
 12/17 A kérdező kommentje:

hát a kártyás dolog nem működik, 2 iso-val is kipróbáltam egy ultimate meg egy professional verzióval is, de rendre ezt adja ki. Ráír mindent, de nem tud belőle boot eszközt kreálni.

[link]

most jön az imgburn, ha az se lesz jó kidobom az ötödikről az egész cuccot :D

2012. márc. 29. 16:10
 13/17 anonim ***** válasza:

hogyan indítod a bootot?

A clone cd pedig jó:)

2012. márc. 29. 16:17
 14/17 A kérdező kommentje:

ez az usb tool eleve nem tudja rárakni a bootsect-et, és újraindítás után boot menüben ki se tudom választani mint eszközt. Amúgy UEFI Bios-om van (asrock p67 extreme4)

egy árva üres DVD-m van itthon, most arra kiírom az ultimate-et, remélem jó lesz most már. Igen jó a Clone CD is, ha ez nem lesz jó akkor a Professional-t avval írom ki :D csak majd kell egy dvd..

2012. márc. 29. 16:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Amúgy a microsd olyan amit linkeltem a kérdésben, az olvasó meg egy Kingston Mobilelite g2 ha ez számít valamit. Zsír új mindkettő, 3 órája vettem őket...
2012. márc. 29. 16:25
 16/17 anonim ***** válasza:
clon cd vel jó lesz
2012. márc. 29. 16:42
 17/17 A kérdező kommentje:

No ImgBurn-nel kiírtam és végül jó lett, flottul feltette, már nem csak dísznek van a másik 4 gigás modul.

Köszi mindenkinek!

2012. márc. 29. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!