Hogyan, milyen programmal tudok fájlokból egy olyan listát készíteni, melyeket aztán egy gombnyomással át tudok másolni pendrive-ra?
Szeretnék összeválogatni egy csomó hangfájlt anélkül, hogy magukat a fájlokat egy új könyvtárba kellene másolnom vagy áthelyeznem. A cél az, hogy egyszerűen és gyorsan több embernek le tudjam másolni az anyagot.
A kérdés, hogy meg tudom-e ezt csinálni Total Commanderrel vagy valamilyen zenelejátszó programmal?
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm, ez abszolút hasznos volt! :)))
Windows Media Playerben csináltam egy lejátszási listát és simán másolható!
Köszi :)
Úgy látom már megoldódott a probléma, de ha már megírtam, el is küldöm:
Foobar2000 zenelejátszót használok, azon belül pedig rendszeresen a copy/move parancsot is. Telepíted vagy letöltöd a portable verziót, elindítod, létrehozol egy listát és oda összeválogatod azokat a zenéket amiket másolni akarsz. Ha át akarod másolni kijelölöd az adott listán az összes zenét (CTRL + A), majd jobb kattintás az egyik fájlon, File Operations/Copy to... Először kiválasztod a meghajtót amire másolni akarsz (destination), majd alá (pattern) beírod ezt:
%directoryname%/%filename%
Ezáltal a könyvtárszerkezetet megtartva, eredti fájnéven történik meg a másolás.
Alul ellenőrizheted, jó lesz-e így a másolás, majd Run és a többit intézi a program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!