Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Directx 10-et directx 9re?

Ricsko12346 kérdése:

Directx 10-et directx 9re?

Figyelt kérdés
Windows XP-m van! talaltam ojat youtube-n hogy windows xp-re directx 10. letoltottem es DXDIAG-nal aztirja hogy directx 10. directx 9-em volt... de egypar jatekom nemmegy... hogy tudom letorolni a directx 10-et es visszarakni a directx 9-et? valami otelt? :(
2012. márc. 28. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni. Meg gondolkodni is.
2012. márc. 28. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
gyorsan irtam.
2012. márc. 28. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
A DX10 teljesen más driver modellt alkalmaz, mint amik XP-re megjelentek, ergo XP-n nincs DX10. Amit felraktál, az csak a verziószámot írja át, szóval teljesen lényegtelen, hogy leszeded-e vagy sem.
2012. márc. 28. 21:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Directx10 nincs WindowsXP-re,voltak kísérletek (nem az MS részéről),de addig jutottak hogy 1-2 alkalmazást,példa programot le tud renderelni és kész.Általános használatra alkalmatlan.

A fejlesztést leállították szóval ilyesmit ne is keress.Az XP hivatalosan nem támogatja és soha nem is fogja a Directx10-et mint ahogy a Driectx10 sem az XP-t.

Azokat a d3dx fájlokat amiket telepített,keresd meg a Windows/system32 könyvtárban és töröld.

Majd telepítsd újra a Directx-t ezzel:

[link]

2012. márc. 29. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!