Hogy lehet újratelepíteni az XPt? Hogy lehet XPre Vistát vagy 7est rátenni?
Megpróbáltad már megkérni őket, hogy menjenek ki? Tudod a szép szó sokat segíthet.
Na akkor most neked melyik op. rendszer kell? Mert azt kérdezed, hogy hogy lehet felrakni az xp-t, de aztán még hozzáteszed, hogy hogyan lehet rátenni a vistát és win 7-et utána meg hogy hogyan lehet őket letörölni.
Egyszerre egy op. rendszer legyen rajta! Rakd be a gépbe a CD-t, DVD-t --- indítsd újra a gépet --- majd válaszd ki a lemez formázását. Kb. ennyi.
lehetőleg a 7est, mert az gyorsabb. az xp nem akarja vinni a játékokat, elindítom a játékot és a gép önállóan újraindul...a többit megpróbáltam kivenni de kódot kér hozzá. A cdt beraktam és kiír vmi olyat ha nem indul el indítsd újra meg azt is hogy a cd le van kódolva...nem értem, pedig a másik gépbe viszi a 7es cdt
:(
Gondolom nem legális win7-ed van.De ha a másikon megy, akk. nem értem,hogy mi a probléma azon. Szedj le egy másik verziót, aztán lehet hogy azzal már működni fog.
Egyébként nem a cd kulcsot kéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!