32 bit-es Windows 7-et hogyan lehet 64 bit-essé tenni?
Figyelt kérdés
nemtudok hirtelen jobb szót a tenni-nél bocsi :D, de a lényeg hogy mindezt meg lehet oldani a win 7 újratelepítése nélkül, ha igen hogy?2012. márc. 26. 20:36
1/11 anonim válasza:
nem lehet. le kell tölteni 64 bites telepítőt, és azzal újrarakni a rendszert.
4/11 A kérdező kommentje:
ja és lenne még1 kérdésem, van 1 eredeti win xp cd-m ami ilyen barna színű, és azvan ráírva hogy copyright 1987-2007, szerintem az a "legújabb" win xp verzió, és hogy az már 64bites?
2012. márc. 26. 20:41
5/11 anonim válasza:
XP-ből vista-ból és 7-ből is külön külön van 32 és 64 bites változat.
6/11 anonim válasza:
ezt most ne így képzeld el h a 64 bit az "újabb" mint a 32 bit. meg van az ok erre, h mire jó a 32 v a 64 bites rendszer. (elsősorban a memória méret miatt)
7/11 A kérdező kommentje:
memória mérete miatt nemjó a 32-es, mert 8 giga ramom van és abból csak 3t észlel....
2012. márc. 26. 20:50
8/11 anonim válasza:
akk egyszerűen beszerzel egy 64 bites telepítőt, és újrarakod.
9/11 anonim válasza:
igen, 64 bites win7-et tölts le, és telepítsd!
aza a baj, hogy ez az egyik legalapabb dolog az oprendszerben, a memóriacímzés, utasításkészlet..., a rendszermaghoz tartoznak, ez olyan, mint amikor egy kártyavár legalsó lapját szeretnéd egy másikra kicserélni. összedőlne az egész, és akkor ezt Windowsra fordítva -ra törlődik az egész, és akkor már újratelepítésnek hívjuk...
10/11 anonim válasza:
bocsi, nem volt bekapcsolva a NumLock (nem is értem, hogy miért a numerikus billentyűzetet használom, mert igazából utálom :) )
*0-ra törlődik az egész
ui.: bekapcsoltam a NumLockot, ezek után nem is ott írtam be a 0-t, majd amikor ez eszembe jutott, gyorsan kikapcsoltam, mert zavar, ha világít a led :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!