Hogyan tudom használni a The Sims 2- höz azokat a cuccokat (*. Package), amiket a Downloads mappába teszek?
A The Sims 2 játékhoz feltelepítettem a Szabadidő kiegészítőt, és amik előtte megjelentek + EA által kiadott cuccokat (Mesés díszletek, Csili- villi, Bulis, Divatos, Trendi, Konyhai és Fürdőszobai Lakberendezési, IKEA ).
Ezek mellé szeretnék még ruhákat, sminkeket stb betenni. Elsősorban innen töltöttem le: h t t p ://www.thesimsresource.com/
Nekem vagy nem mutatja a játék a listában, vagy mutatja, de csak lila színben.
Azt olvastam, hogy kell a CEP for The Sims 2 program, ami a neten található több százezer átszínezett Sims 2 berendezés és tárgy játékbeli megjelenítéséhez szükséges hasznos kis alkalmazás. A 9-es verziót próbáltam, de valamiért nem jó a játéknak, elinduláskor felkiáltó jellel mutatja is. :(
Milyen programot, mit javasoltok, hogy az egyéni cuccokat (package fájlokat) tudjam használni, és megfelelően töltse be a játék?
Sajnos eddig sehogy sem sikerült rájönnöm, használni az egyéni cuccokat! :(
Igen, oda másoltam, és a játékban engedélyezve van, hogy az egyéni cuccokat használja.
Mikor elindítom a játékot, és mielőtt belép az alap menübe, ott kilistáz egy csomót, és ott is be van ikszelve, hogy engedélyezem, és még sem működik rendesen :(
Egy csomót nem is találok a játékban (elsősorban ruhákat, sminkeket), és ha bent is vannak a ruhá (valószínű azt mutatja- mert egy kicsi kis csillag különbözteti meg)akkor meg ugyan úgy néz ki, és egy színűek (rózsaszín- lila).
Nem tudom mi lehet a gond :(
Igen, a MESH hiány miatt a hiba!
Nem elég a *.package fájl, hanem kell a mesh is (nem mindegyikhez, de többségének kell).
Köszönöm a választ a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!