Hogy ha az avast próbaverziója 30 napon belül lejár akkor honnan tudnám letölteni teljes verziót? Amiért nem kell fizetni?
Nekem is ez a fajta vírusirtóm van, viszont az a bajom, hogy 2 nap múlva lejár!! Valamilyen aktiválási kód kellene nekem, de azt sajna nem találok sehol. Mindenki csak a regisztrációs kódról beszél, de az 24 jegyű számok és betűk kombinációja, nekem meg csak 3x6 jegyű kód kéne!!
Segítsen már nekem valaki, hogy hogyan is tudnám újra aktiválni majd a programot!
Előre is köszike!
Távolítsd el a szoftvert, majd rakd fel a legújabb Avast Free -t, és máris regisztrálhatsz magadnak ingyenesen 1 éves licencet.
Amúgy az Avast -on túl is van élet. Itt válogathatsz más ingyenes alternatívák közül:
Kedves P.O.C.!
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat a hasznomra volt!
Sikerült letöltenem az AVAST 7-et és így most egy évig biztonságban van a gépem!
Sajna múltkor nem frissítettem a vírusölőmet miután lejárt és egy igen komoly b férget szívott be a gép!
De most már nem kell félnem!
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!