Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Word-ben gépelek, de hogy...

Takygabor kérdése:

Word-ben gépelek, de hogy lesz abból képfájl?

Figyelt kérdés
Munkairatokat Wordben szerkesztem a notebookomon (windows7). Megírom és elmentem másként. Amikor kinyomtatnám, megnyitom a mappából, és mit ad Isten, tif. formátumban van!! Hogy van ez és hogy csináljam vissza szövegformátumba? Kérlek titeket, segítsetek!!
2012. márc. 24. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Valamilyen egyszerű képszerkesztővel megnyitod a .tif fájlokat, majd elmented másként JPEG (.jpg) formátumban. XnView programban meg tudod csinálni úgy, hogy ne kelljen egyenként mentegetni hanem egyszerre alakítsa át az összeset .jpg formátumba. Ezután a Googel Docs-ban feltöltöd a .jpg képeket (lehet .tif-et is támogat, de a jpg a biztosabb) és bepipálod a feltöltésnél a konvertálás szöveggé vagy hasonló lehetőséget, kiválasztod a magyar nyelvet és feltöltés. Innen még van egy kis dolgod, átnézed a szöveget mennyire olvasta be hibásan és kijavítod. Vagy ezután vagy még javítás előtt le tudod menteni a gépre (.doc) formátumban. Én direkt most életemben először kipróbáltam, elég kevés hibával ismert fel egy rövidebb szöveget.

Egyébként szerintem .tif-et is ki tudsz nyomtatni. A lapon úgysem látszik, hogy a forrás éppen Word dokumentum vagy képfájl.

2012. márc. 24. 23:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom!!!
2012. márc. 25. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!