Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linux, ISO fájl, Wine. Segítesz?

Linux, ISO fájl, Wine. Segítesz?

Figyelt kérdés

Szia!

Köszönöm, hogy ráklikkeltél kérdésemre!

A problémám a következő:

Linux Ubuntu 11.04 disztrót használok. Egy Wnidows-os programot szeretnék telepíteni rá. Er a program a Reason 4 lenne. ISO képfájlban van. A Wine program segítségével feltelepítettem. de sajnos nem tudom elindítani, mert kéri hogy rakjam be a lemezt. 2 képfájl kezelő program van a gépen. Furius ISO Mount és ISO Master. bármelyikkel megnyitom, nem látja a Reason, hogy meg van nyitva, pedig kirakja új meghajtóként az asztalra. Fogalmam sincs hogyan oldjam meg a problémát...

Remélem te adsz nekem valami működő megoldást. Segítségedet előre is köszönöm!

További kellemes Gy.K.-zást!

2012. márc. 24. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Ubuntu.hu-n próbáltad már kérdezni? Sajnos én nem játszok.
2012. márc. 25. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Miután kirakta meghajtóként,a Wine beállításaiban a meghajtók közé be kell raknod,máskülönben a Wine nem használja.

Megnyitod a Wine-t,majd a Drives fülnél ott vannak a meghajtók oda írd be az elérési útvonalát a virtuális meghajtónak.

Ha a virtuális meghajtóra amibe betöltötte az ISO-t,rákattintasz jobb egérgombbal és megnézed a tulajdonságait,ott láthatod hogy pontosan hol van nyilván tartva a meghajtó,azt fogod,kijelölöd (az egészet) jobb egérgombbal kattintasz másolás,majd a Wine-ban rá mész hogy új meghajtó hozzá adása és oda csak jobb egérgombbal kattintasz és beillesztés mintha egy szöveg lenne,Elmented

És utána jó lesz,

Amúgy ajánlom a PLayOnLinux-t.Ez egy kiegészítő a Wine-hoz.Sok játékhoz mindent letölt és telepít ami kell a futtatáshoz és minden játékot,programot külön virtuális meghajtóba telepít és külön-külön Wine-t használ.Így a különböző beállítások nem akadnak össze.Sokkal jobb mintha csak magát a Wine-t használod.

Szoftverközpontban biztos megtalálod.

2012. márc. 26. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:

:D

Nagyon szépen köszönöm!!!

Működik a progi! Hálám örökké üldözni fog!!!

2012. márc. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!