Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a probléma? Van egy...

Mi lehet a probléma? Van egy kis képszerkesztő programom(MAGIXFunPixMaker). Ha rákattintok az ikonjára csak egy pillanatra jön be és utána azonnal el is tünik.

Figyelt kérdés
Vagyis nem tudom használni.Már letöröltem meg ujra telepitettem de ugyanaz a hiba.Ez egy ingyenes program amit hét napig lehet használni telepitő kód nélkül is de utána ha regisztrálok küldik a telepitő kódot és már müködik is.Bemásoltam a telepítő kódot, egyszer működött de másodszorra már nem akar.Lehet én vagyok a béna?Azt hozzáteszem hogy nem vagyok egy pc-guru.
2009. jún. 14. 04:17
 1/4 ceri ***** válasza:
Mikor beadtad a kódot kiírta, hogy elfogadta ?
2009. jún. 14. 16:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Valószinű hogy elfogadta mert utána egyszer tudtam használni,csak mikor legközelebb akartam megnyitni akkor már csak egy pillanatra ugrott be de azonnal el is tünt.
2009. jún. 14. 18:36
 3/4 ceri ***** válasza:

Hát nem tudom, ki szokták írni, hogy elfogadva, vagy megköszönik, stb. Ha ez nem volt lehet, hogy nem nyomtál entert?

Próbáld minden programból, hátha ott van, hogy regisztrálás.

Ha az idő lejárt hiába telepíted újra, mert registry-ben bennmarad az első telepítés dátuma, onnan nézi az időt. tehát mindenképp regisztrálnod kell valahogy.

Más nem jut eszembe. Talán vírus.

2009. jún. 15. 14:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Én is virusra gyanakszom.Tettem fel ezt már máskor is a gépre csak közben ujra lett telepítve és megint fel akartam rakni.Mindent ugy csináltam ahogy előzöleg.A következő próba hogy teljesen kitörlöm megint és egy uj email cimre kérem a regisztrációs kódot.Talán ez segít.Nem tudom.De mint fentebb már irtam egyszer tudtam is használni rendesen.Majd késöbb mikor ujra akartam megnyitni akkor már nem engedte.
2009. jún. 16. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!