Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programmal lehet...

Milyen programmal lehet lassítani?

Figyelt kérdés
A discovery-n szokott lenni egy müsor vagy már nemtudom melyik adón hogy pl kirobbantanak egy vízzel teli lufit majd az lelassítják ami nekem nagyon tetszik és én is szeretnék olyat csinálni! videó lejátszó programokban is lehet olyat de az még akadozik de nekem olyan progi kellene amivel nagyon lassan és akadásmentesen lehet lejátszani a videót!Előre is köszi!
2012. márc. 24. 14:13
 1/5 legendavagyok01 ***** válasza:

Ehhez nem program kell, hanem egy olyan kamera, ami mp-enként több ezer (tízezer) képkockát tud rögzíteni.

Ha nincs elég képkockád, hiába lassítod, olyan lenne mintha egy diashow-ban fényképeket léptetnél másodpercenként.

2012. márc. 24. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Ott azt nem lelassítják, hanem olyan kamerával veszik fel, ami SOKKAL több képkockát rögzít másodpercenként, mint egy normális gép.

Így a videót amikor "rendesen" lejátszod lassabb lesz.

Ezt egy sima videóval nem lehet jól megcsinálni, mert nincs elég képkocka.

[link]

2012. márc. 24. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kamera menyibe kerülhet?

száz (100) milliók minimum?

de csinálhatsz házilag is:p

2012. márc. 24. 14:26
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat tehát akkor programokkal nem lehet ilyen hatást elérni
2012. márc. 24. 18:19
 5/5 anonim ***** válasza:

3D Max al meg egyébb 3D s programokkal vagy "Affter Effect" utóhatásos programokal lehet ezt szimulálni

szóval gépel megcsinálod mintha igy lett voln felvéve

persze ez rengeteg idö hozáértöknek is

és nagoyn kell hozá érteni

melesleg ezek a programok se ingyenesek

2012. márc. 24. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!