Létezik ilyen program? (FELPONTOZLAK)
Olyan program, amivel videókat lehet letölteni, de nem csak youtube-ról, hanem más oldalakról is. Pl be kell másolni a linket ahol a videó van, és letölti.Ha tudtok ilyet, irjátok már le a névét. A downloadhelperrel nem tudom ezt letölteni.
internet download manager.
nem elég hogy bizonyos oldalakról 3xosan gyorsabban tölt le..igaz,nem is az volt a kérdés :)
Fájl--->weblak tükrözö inditása-->beirod honlapot végigfut midnenen beállitod mit naplozzon ki,csak kattints továbbra,lesz olyan következő fájlok letöltése válaszd videofájlokat,katt szürö hozzáadására,videofájlok rublikára katt,szerkesztés és ezt ird be idézöjelek nélkül ",*.mp4" majd végeztél csak hagyd hogy végigfésülje és majd jelzi és inditsd letöltést :)
Tv2nél müködik igy,vannak oldalak amiknek beágyazott videóit letölti jelezve hogy letudja..bár ha szerkeszted letöltések beállitások fájltipusoknál mit töltsön le automatikusan és beirod ,hogy mp4 avi stb,talán nem is kell ez a procedúra..bár nem tudom,én weblaptükrözövel szoktam az ilyen nehezebb oldalakról :)
Sok sikert!
Ha elakadnál segitek :)
Yuki
köszi a válaszokat! :)
Yuki: Meddig tart amig végig "fésüli"? :)
hu...hát a fésülés az attól függ ugye az oldal mennyi infót tartalmaz,proci,ram..
nekem 2,8 gigás celeronom meg egy giga ramom van szoval elég öskövület :D de 5 perc alatt kiszokta dobni az mp4 fájlt,miközben még tovább keres,ilyenkor leállitom és elinditom csak az adott fájlra való letöltést :)
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
Akkor elmondhatnád azt is hogy hogy kell elinítani a letöltést... Mert letöltöttem az operát, és azt a programot is, és fel is telepítettem, de a videó letöltést nem tudom hogy kell elinditani....
A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.
Még mindig fésüli :S
szürönél mp4et beálitottad? :)Meghogy videofájlokat akarsz csak.. am 67es én voltam,mármint yuki csak lemaradt... XD
ha másképp nem megy megcsinálom én,aztán valahova feltöltöm neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!