Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ilyen program? (FELPON...

Létezik ilyen program? (FELPONTOZLAK)

Figyelt kérdés

Olyan program, amivel videókat lehet letölteni, de nem csak youtube-ról, hanem más oldalakról is. Pl be kell másolni a linket ahol a videó van, és letölti.Ha tudtok ilyet, irjátok már le a névét. A downloadhelperrel nem tudom ezt letölteni.

[link]

2012. márc. 24. 11:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

internet download manager.

[link]

nem elég hogy bizonyos oldalakról 3xosan gyorsabban tölt le..igaz,nem is az volt a kérdés :)

Fájl--->weblak tükrözö inditása-->beirod honlapot végigfut midnenen beállitod mit naplozzon ki,csak kattints továbbra,lesz olyan következő fájlok letöltése válaszd videofájlokat,katt szürö hozzáadására,videofájlok rublikára katt,szerkesztés és ezt ird be idézöjelek nélkül ",*.mp4" majd végeztél csak hagyd hogy végigfésülje és majd jelzi és inditsd letöltést :)

Tv2nél müködik igy,vannak oldalak amiknek beágyazott videóit letölti jelezve hogy letudja..bár ha szerkeszted letöltések beállitások fájltipusoknál mit töltsön le automatikusan és beirod ,hogy mp4 avi stb,talán nem is kell ez a procedúra..bár nem tudom,én weblaptükrözövel szoktam az ilyen nehezebb oldalakról :)

Sok sikert!

Ha elakadnál segitek :)

Yuki

2012. márc. 24. 12:13
 2/19 anonim ***** válasza:
Firefox-hoz van ilyen extension.
2012. márc. 24. 12:22
 3/19 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

Yuki: Meddig tart amig végig "fésüli"? :)

2012. márc. 24. 12:46
 4/19 anonim ***** válasza:

Hat erre en operat ajanlok ...

[link]

A legtobb oldalhoz ez a legjobb [link]

De youtubehoz ezt ajanlom :

[link]

Ha meg unnod a youtube reklamokat nezni meg megtoldhatod ezzel :

[link]

2012. márc. 24. 12:48
 5/19 anonim ***** válasza:
ohhh elfelejtettem az en megoldasom ingyenes...
2012. márc. 24. 12:50
 6/19 anonim ***** válasza:

hu...hát a fésülés az attól függ ugye az oldal mennyi infót tartalmaz,proci,ram..

nekem 2,8 gigás celeronom meg egy giga ramom van szoval elég öskövület :D de 5 perc alatt kiszokta dobni az mp4 fájlt,miközben még tovább keres,ilyenkor leállitom és elinditom csak az adott fájlra való letöltést :)

2012. márc. 24. 12:54
 7/19 A kérdező kommentje:

A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.

Akkor elmondhatnád azt is hogy hogy kell elinítani a letöltést... Mert letöltöttem az operát, és azt a programot is, és fel is telepítettem, de a videó letöltést nem tudom hogy kell elinditani....

2012. márc. 24. 13:06
 8/19 A kérdező kommentje:

A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad.

Még mindig fésüli :S

2012. márc. 24. 13:06
 9/19 anonim ***** válasza:

szürönél mp4et beálitottad? :)Meghogy videofájlokat akarsz csak.. am 67es én voltam,mármint yuki csak lemaradt... XD

ha másképp nem megy megcsinálom én,aztán valahova feltöltöm neked :)

2012. márc. 24. 13:18
 10/19 anonim ***** válasza:
nem 67,78as..na banyeg,még reggel van :P
2012. márc. 24. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!