Lehet letölteni igo navigációt symbian s60v5-ös mobilra?
Ha lehet akkor kérhetnék egy pontos helyet?
(Bocsi hogy ebbe a kategóriába raktam)
Nem nincsen rá Igo
helyette Sygic és Garmin xt van
5800-ám van mind 2 fönt van nálam :D
Nálam működnek de valamelyiknél én is szenvedtem a térképekkel. Viszont egyik sem túl jó mert csak nehezen talál műholdat
Androidnál a Sygic nek és a Nav n go nak sem kellett 1 perc a műholdkapcsolathoz :(
lbpref:
Érdekes módon Samsung omnia II-n (WIN m 6.5) Omnia i900-on(win m 6.1) és 5800-án (Symbian s60) is teljesen használhatatlan volt a navigáció a hosszú csatlakozási idő miatt
Viszont a két androidos telónál: LG gt540 és Galaxy Mini készülékeknél semmi hasonló hiba nem volt. Tehát biztos vagyok benne hogy a szoftver volt a ludas és nem az elektronika ha nemhiszed próbáld ki :)
Próbáltad már az NDrive-ot?
Fizetős a map és demo, persze torrent, némi olvasás és megoldható ez is. x8-am van, dehát androidra is össze lehet hozni :)
Elvileg ingyenes a NOKIA navigációja
legalább is nekem az volt és láss csodát nem is olyan rossz a csatlakozási időtől eltekintve
legalább azt is mondja hogy melyik utcán forduljak le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!