Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudtok 1 kamionos játékot...

Tudtok 1 kamionos játékot linuxra?

Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 18:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Soha nem találkoztam kamionos játékkal Linux-on,de az 18 Wheels of Steel játékok egész jól futnak Wine-al.

A Wine egy olyan alkalmazás (nem emulátor) ami képes Windows alkalmazásokat futtatni Linux-on,játékokat is.

De nem mindent és elég macerás beállítani egy-egy játékhoz.

Ajánlom hozzá a PlayOnLinux-t.Ez egy kiegészítő alkalmazás Wine-hoz ami letölt és bekonfigurál mindent sok játékhoz ami a játék futtatásához kell.De én azért szeretem a legjobban mert minden játékhoz külön-külön kezeli a Wine-t.Lényegében minden játékot egy külön-külön virtuális meghajtóra telepít.Szóval minden játéknak megvan a maga Windows,Program Files könyvtára és Wine-ja.Így a különböző beállítások nem akadnak össze.Minden játéknak meglehet a maga saját beállítása,Wine verziója.Mivel a verzió is fontos,van olyan játék ami a Wine 1.2-es verziójával fut és van ami 1.3-al...stb.PlayOnLinux-al ezzel sincs gond,csak egy kattintással beállíthatod melyik játék a Wine melyik verzióját használja és azt a PlayOnLinux letölti és telepíti de csak az adott játéknak,az rendszerre alapértelmezettként telepített és más játékokhoz beállított Wine-t nem piszkálja.Nagyon szuper kis progi.

Ha Windows játékokat akarsz futtatni Linux-on erősen ajánlom Wine mellé.A csomag kezelőben biztos megtalálod.

Kifejezetten Linux-ra kamionos játékkal soha nem találkoztam,ezért csak ezt tudom ajánlani ha kamionos játékkal akarsz Linux-on játszani.

2012. márc. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!