Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ezzel a gépigénnyel elmegy a...

Pataki Dániel kérdése:

Ezzel a gépigénnyel elmegy a battlefield 3?

Figyelt kérdés
proci:intel pentium B940 @ 2. 00ghz 2. 00 ghz ram:4gb videókártya: nvidia getforce 315 m

2012. márc. 22. 08:28
 1/6 Jenci ***** válasza:
A videokártya nagyon gyenge ilyen volumenű játékhoz.Alacsony beállítás mellett valószínűleg menni fog.
2012. márc. 22. 09:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyen laptopon minimumon is beszagatna

legaláb a 610m videokártyás verziót probáld megveni bár az is kb ugyan ilyen erös

tudom gondolom ez olcsóbb jóval

laptop nem játékra van (föleg ilyen belépöszintü)

2012. márc. 22. 09:53
 3/6 A kérdező kommentje:
már megszereztem törtbe csak a hang agadozik játék csak azt nem tudom h erdetibe menne e
2012. márc. 22. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem lenovo y570-em van i7-es cpu-val, gt 555m 2gb-os vga-val és 8gb-ramal bf3 vígan fut rajta persze ez kicsit drágább és erősebb laptop
2012. márc. 22. 11:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ég és föld a két laptop:D

eredetiben is akadozna hang atól nem füg

ha csak nem béta bf3 mert az még nem volt olyan jól megcsinálva

de ha eredeti kiadotról másolt akor mindegy lesz szóval egy kicsit eröseb laptop kéne

mivel hang akadozik nemtudhatom de lehet proci kevés neki vagy valami hangbeálítás segítene

2012. márc. 22. 13:23
 6/6 A kérdező kommentje:
amugy a laptopom toshiba c660
2012. márc. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!