Ezt a 2 dolgot hogy lehet elérni a Sims 2-be?
1. Hogy lehet simünk híres?
2. Hogy lehet elérni azt, hogy a simünknek jobb hangja legyen? Karaokénél. Próbálkoztam de sose lett az igazi, plusz akikkel énekelni akart a sim, lerázta. Hogy lehet megcsinálni hogy jó legyen? Válaszoljatok légyszi fontos nekem ez a két dolog.
Akkor írd be, amikor még nem a házban vagy, hanem a "Szomszédság" nézetben.
Shift+Ctrl+C
beírod: boolprop testingcheatsenabled true
Lépj be a házba
-> elküldöd a simet énekelni
-> rámész a skillekhez
-> egyénként egérrel felhúzod a kreativitás csíkot alul(amikor énekel és felette van a lila csík)
A Félelmek között ha ott van a Karaoké, akkor nem nagyon tehetsz mást. Cheatot nem ismerek hozzá, csak egyet, amivel a postaládára, kukára, simekre, tárgyakra stb. lehet a Shifttel kattintani, a következő (nem muszáj a szomszédságba kimenni, én a háznál szoktam beírni):
boolprop testingcheatsenabled true
Ha kilépsz a szomszédságba, megint be kell írni... Ha van egy kis angol nyelvtudásod, eligazodsz ennek a "buborékmenüjében".
"A Félelmek között ha ott van a Karaoké, akkor nem nagyon tehetsz mást."
Minden simemnél ott volt a félelmek közt a karaoké. Pedig a kreativitás 10-es volt, és amikor énekelt hallgatták is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!