Hogyan lehet megoldani, hogy bármt, amit elakarok indítani Windows 7 alatt, az alapból rendszergazdaként fusson, és ne jelenjen meg az a hülye felügyeleti ablak?
Szia.
Start Menű - Vezérlőpult - Rendszer és Biztonság - Felhasználói fiókok felügyelete, a bejövő ablakban a csúszkát húzd le legalulra. Majd OK.
Kép : [link]
Sok sikert.
Üdv.
Rendben, köszönöm :)
Már csak azt kéne megoldani, hogy minden alapból rendszergazdaként fusson.
Szia.
Milyen felhasználód van ?
Tedd át rendszergazdák közé és akkor elvileg minden rendszergazdaként fog menni.
Sok sikert.
Üdv.
Rendszergazda vagyok, de semmi sem fut rendszergazdaként, csak ha jobb egérrel rákattolok :)
Nekem az is elég volna, ha csak a környezeti menüket tudnám szerkeszteni, és a "Megnyitás" helyett a "Futtatás Rendszergazdaként" lehetne az alap beállítás.
Szia.
Próbáld akkor a Jobb egér - Tulajdonságok - Kompatibilitás Fül - Jogosultsági szintnél : Bepipálni a Futtatás Rendszergazdaként.
Kép : [link]
(Igazm, hogy ez fapados módszer, mert minden egyes progira - ikonra - el kell végezni, de nincs jobb öttletem)
Sok sikert.
Üdv.
Igen, ezt ismerem... köszi azért.
Remélem van megoldás egységesen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!