Hogy tudok mp4-es videóra feliratot égetni?
Figyelt kérdés
Kerestem a neten, de mindenütt az avi a sláger... A telómra akarom rá rakni a filmet felirattal együtt nyelvtanulás céljából, csakhogy eddig nem valami sokra jutottam, más módon meg nem tudok filmet nézni, csak így. Tehát, milyen programmal lehetséges?2012. márc. 20. 17:29
1/5 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Ha bejön, nézz széjjel az alatta lévő Kapcsolodo kérdések között is!
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Ha már belelovagoltam magam.
El tudom képzelni ugy is a feliratozást, hogy ha XP-d van akkor a Windows Movie Maker-ba, ha W7-ed van akkor a Windows Live Movie Maker-ba betallózod az mp4-et, ezen szerkesztőkben van feliratozási lehetőség s lemented. Igaz wmv fájl-t kapsz, de ezt beteszed a Format Factory-ba és a Mindent mp4-be menűjével, kimenetek telóra alkalmas beállitásaival átkonvertálos mp4-be.
4/5 anonim válasza:
Simán FormatFactory-val.
Azonos néven a két fájl, egy mappában..mentés mp4-be, és rajta lesz a felirat.
5/5 anonim válasza:
Zöld kezet adhatnál mindkettőnknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!