Jó az ashampoo winoptimizer 6?
Figyelt kérdés
Mert nekem most az van fent és nem tudom hogy jó programok ha nektek is van irjatok légyszi2009. jún. 12. 19:21
1/5 anonim válasza:
Nem ajánlanám, nekem sem vált be (jópár hibát csinált a gépen).
TuneUp Utilities 2009-t használj helyette:)
2/5 anonim válasza:
Szerintem meg jó.Nagyon régóta használok ashampoo winoptimizert,a hatost már megjelenése óta.Az igaz mondjuk,hogy ilyen winoptimizer progikkal lehet kárt csinálni,ezért oda kell figyelni.
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok ebben a percben töröltem le az ashampoo winoptimizer 6-ot nem jo ,mindent elrontott a gépemen
2009. jún. 17. 20:38
4/5 anonim válasza:
Érdekes az én gépemen semmit se tett tönkre.Azt szokták mondani,hogy a számítógép legnagyobb ellensége a felhasználó...
5/5 anonim válasza:
Nekem ashampoo 5 van, és minden fölösleges szemetet kipucol a gépből. Nekem a windows care rontotta el a gépet. Ja és az ashampoo 5 mellé ccleanert is használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!