Van olyan program, amivel zixshare-ről tudnék letölteni?
Figyelt kérdés
Nem akarok prémium tag lenni, sok film pedig szinte csak itt érhető el.2012. márc. 19. 12:36
1/4 anonim válasza:
Ha prémium nélkül nem lehet letölteni, akkor esélytelen, hogy legyen erre valami program.
2/4 anonim válasza:
Real Player tartalmaz egy Browser recorder plugint ami szinte minden netről megnyitott videót el tud csenni.
Telepíted, és a böngésző felületén az egér kurzort az elindított videóra húzod, ekkor megjelenik a jobb felső sarokban egy Download this video feliratú négyzet, amire kattintva már menthető is a videó flv, mp4,... formátumokban.
3/4 anonim válasza:
Csatlakozok én is nekem is kellene valami ami elbánik a zixshare tárhellyel. jdownloader egyszerüen nemszedi le átkozot egy tárhely ez a zixshare
4/4 anonim válasza:
kérdezö ! ne is vegyél prémiumot átverés ennél a tárhelynél én vettem és csak 1 részt engedet szedni pedig több naposom volt másnap se tudtam semmit lesuzedni csak ha újra fizettem sms t. Na ez a tárhely túl drága pénz éhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!