Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » VirtualDUB-ban, hogy tudok...

VirtualDUB-ban, hogy tudok meglévő videókat összerakni?

Figyelt kérdés
Volt egy videóm, sikeresen feldaraboltam VirtualDUB-bal, ahogy terveztem, de nem tudom őket a tetszőleges sorrendben összevágni.

2012. márc. 18. 17:58
 1/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Először is nevezd át a darabokat, úgy hogy ne legyenek egymásutáni részek. (A "Darab_01", "Darab_02" nem jó név, mert egymás után jönnek és a Virtualdub beszúrja mindkettőt ha megnyitod az egyiket)

(pl. Darab_10.avi, Darab_20.avi, Darab_30.avi, stb,stb);

Ha ez megvan akkkor, VirtualDub-ban az első darabot File-Open video File... parancsal, mig a darabokat, File-Append Segment... parancsal nyisd meg (mindet egyesével)

Aztán File-Save as parancsal mentheted, (de előtte : Video-Direct Stream Copy).

Az átnevezésnél próbáld kialakitani a jó sorrendet, aztán már csak "appendelni" kell.

Sok sikert.

Üdv.

2012. márc. 18. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, de ezt a módot megtaláltam a neten. Megnyitom az egyiket, majd File -> Append AVI Segment -> rákattintok a másikra -> VirtualDub Error: Cannot append segment [...] The video streams do not share a common sampling rate. [...]
2012. márc. 18. 18:58
 3/3 coopper ***** válasza:

Szia.

Próbáld a virtualdubmod-dal, hátha azzal megy.

Sok sikert.

Üdv.

2012. márc. 18. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!