Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Photoshop CS4. Feltelepítettem...

Törpilla92 kérdése:

Photoshop CS4. Feltelepítettem és nem indul. Ötletek?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a Photoshop CS4-et, és feltelepítettem. Telepítésnél a 30 napos próbaverziót választottam, de azt írta ki, hogy a program indításakor is lehet széria számot megadni. A telepítés végeztével elindítottam a programot, és meg is kérdezte, hogy van e széria szám. Rákerestem neten, és találtam is egyet, kis zöld pipa jelezte, hogy elfogadta. (Bár lehet, hogy csak a karakterszámok miatt tette ki a jelet) A továbbra kattintva viszont nem indult el a program, sőt amikor megpróbáltam elindítani, kiírta, hogy az engedélyezés lejárt. Nem tudnátok esetleg segíteni abban, hogy hogyan lehetne mégiscsak elindítani? Vagy csak az újratelepítés használ? A szériaszámmal ronthattam el? Előre is köszönöm.

2012. márc. 17. 21:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!