Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért szidják ennyien a sims...

Miért szidják ennyien a sims 3-at?

Figyelt kérdés
Jó, jó tudom hogy ez egy abszolút szubjektív kérdés de mégis. Szerintem azt nem lehet rá mondani hogy sz.r. Egy játék készítése egyáltalán nem könnyű, főleg nem egy ilyen összetett játéké. Fejet hajtok az előtt aki legalább ilyen színvonalon mutat nekem egy játékot, amit persze ő készített. Aki erre képes, annak minden joga megvan a kritizáláshoz. Az egy dolog hogy nem mindenkinek ugyanazok a stílusú játékok jönnek be, de azért minden játék mögött olyan munka van amit értékelni kellene...
2009. jún. 12. 08:52
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
A sims-szel egy baj van: lényegében ugyanazt a játékot adják ki 3 évente + 97 kiegészítő lemezt. Semmi más, mint egy újabb rókabőr. Igaz, esetleg újraírják a motort, kicsit jobban csillog. Igazi EA termék.
2009. jún. 12. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Egyetértek.Olyan mint a Fifa meg a Need for Speed sorozat.
2009. jún. 12. 09:05
 3/5 anonim válasza:
87%
Nekem pl nem tetszenek a simsek, akárhogy varálom az arcukat, testüket, akkor se elég élethűek. A kettes jó volt, ott sikerült élethű simeket kreálni, sokszor el is tudtam feletkezni arról, hogy csak játék az egész. A sims3ban tényleg olyan, mintha babákat irányitanék:(
2009. jún. 12. 09:19
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
miért jön mindenki ezzel a csinálj jobbat ha tudsz szöveggel? nem vagyunk mi játék készítők, de nekünk készülnek a játékok. és igen van olyan, hogy nem jön be a népnek a dolog. ez az ea-nál pedig elég gáz, mármint, hogy így kiadták a sims 3-at. sokkal bénább mint a sims 2 alap, és rengeteg funkciót kiszedtek belőle, jó vannak újítások amik jók, de inkább kitolhatták volna még egy évvel a megjelenését, hogy jobb legyen, de ez így áhh.. télleg csak arra jó, hogy még 70 bőrt lehúzzanak a dologról. jóból csináltak mégjobbat és a mégjobbat elszarták.
2009. jún. 12. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Én imádom a simset, minden része kiegészítőkkel együtt megvan, de a hármasban én is csalódtam, élethűbb simeket ígértek erre csúnyábbak lettek mint a második részben. Lehetetlen egyedi simet csinálni, az arca mindnek szinte ugyanolyan. Kihagyták a játék egyik legfontosabb részét is a bodyshopot. Csak hogy még több pénzt húzzanak le a játékosoktól. Ez egy szemét dolog. Imádtam egyedi hajakat, ruhákat csinálni, a sims3ban már nem lehet csak átszínezni, azzal sokat nem érek.

Persze jó dolgok is vannak benne, de a sims2-nél nem lett jobb.

2009. jún. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!