Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Video alá hogy tudok zenét...

Video alá hogy tudok zenét berakni?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy technikai zseni, tudnátok segíteni, hogy egy sima videó, ami alatt beszéd van meg ilyenek: az alap hangokat kiszedni és egy zenét berakni alá, anélkül hogy nekem bármilyen komolyabb programom lenne?!?! vagy ha tudnátok segíteni, hogy milyen programot töltsek le és elmagyarázni, azt nagyon megköszönném!
2012. márc. 17. 10:45
 1/4 anonim válasza:
nagyon egyszerű: windows live movie maker nevü programmal, ingyenesen letölthető, szerkesztheted, vághatod és zenét is berakhatsz alá, valamint meg be tudod állítani, hogy mennyire nyomja el a zene a videó alaphangsávját, azaz akár le is törölheted
2012. márc. 17. 11:41
 2/4 anonim ***** válasza:
A Windows Live Movie Maker csak W7-re jó, ha XP-d van, akkor a sima Windows Movie Maker kell.
2012. márc. 17. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
zöld kézre kattintást kérünk!
2012. márc. 17. 17:30
 4/4 A kérdező kommentje:
hálás vagyok nagyon, jól sikerült, köszönöm! :)
2012. márc. 18. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!