Skyrim-ban addig nem lehet belépni a Blades-be amíg meg nem öltem Paarthurnax-ot?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 09:45
1/6 anonim válasza:
Játsz Oblivion nal ha nagyon Blades ezni akarsz:p
2/6 A kérdező kommentje:
Az is megvan, de nem azért vettem meg a Skyrim-et, hogy helyette Oblivion-nal játsszak! A kérdésre válaszolj, kérlek. Az ilyen tanácsok hidegen hagynak...
2012. márc. 17. 16:03
3/6 anonim válasza:
megvár a Skyrim (töröltem a kérdést bár gondolom örülsz neki:D)
5/6 anonim válasza:
A Blades egy sárkányszülötteket védő egyesület.(PL. Delphine is abladesbe tartozik)
6/6 anonim válasza:
pontosan nem tudom de Riftenbe a tolvajoknál a csatornába van egy börtön ott van Esbern rá kell beszélni hogy engedjen be és aztán te Esbern és Delpine megkeresitek a Sky haven templonot ahol a Blades katonák laktak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!