A Sims 3-ban hogy lehet ilyet?
Figyelt kérdés
Van egy haverom, akivel ketten simsezünk (főleg házakat építünk). Ő inkábba berendezéshez ért, én viszont jobban szeretek építeni. Lehetne olyat hogy interneten keresztül elküldök neki egy fél házat, és ő befejezi?2012. márc. 15. 22:00
1/1 Daniel_La_Costa válasza:
Sims 2-nél lehetett (így hát gondolom sims 3-nál is)
Előszöris kimented a házat a szomszédságból a telektárolóban (vagy mi a neve) és elméletileg a sims 3 dokumentumaiban lesz a ház package file-ja (ha jól emlékszem) Na most hogy ennek mi lesz a neve nem tudom. Lehet, hogy maga a telek neve amit adtál neki, de lehet összevissza betűk meg számok :/ De valahol ott kell lennie.
Amire figyelj. Ha egyedi tartalmak vannak nálad vagy haverodnál amit a házba betesz nálad nem jelenik meg hacsak nem te is felteszed azokat.
Na most ez sims 2-nél volt így, de szerintem a 3 is ugyanígy működik csak a grafikát dolgozták át (+1-2 dolgot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!