Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ki tudja mit kell csinálni...

Ki tudja mit kell csinálni hogy ezek a társítások a régiek legyenek?

Figyelt kérdés

Megvolt a harrry Potter 7/1 játékban .Elakartam indítani ,de nem indult ,nem találta az alkalmazást a mappájában . Társítottam a parancsikont az alkalmazással a mappában és minden parancsikon átváltott a Hp 7/1 ikonjára és az összes program ,azt indítja . Hogy kellene visszacsinálni ? :(

Előre is köszi .

2012. márc. 15. 18:45
 1/4 Daniel_La_Costa ***** válasza:

Esetleg rendszervisszaállítás...

Bár a telepített dolgokat törli az a dátum után amire visszállítod.

Próbáld visszaállítani az az előtti napra mielőtt ez az "apró" gond adódott (bár én ilyen esetekben nem állítanék vissza, de ha fontos akk sztem csak ez a megoldás van)

elérése (ha xp-d van)

Start->MindenProgram->Kellékek->Rendszereszközök->Rendszere-Visszaállítás

Csak akkor használd, ha biztos vagy benne, hogy azóta nem telepítettél semmit, vagy ha igen azt újra tudod telepíteni.

2012. márc. 15. 19:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a gond ,hogy Windows 7-em van . De az a rendszervisszaállítás fájl kell ,igaz ? Csak mert én nem szoktam lementeni :\ De megpróbálom :)
2012. márc. 15. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem jó ,mert az volt az utolsó visszaállítási pont ,mikor letöröltem a játékot ,de én már előtte elcsesztem a társításokat :\
2012. márc. 15. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi ,sikerült megoldani úgy ahogy mondtad :) Csak előszür nem vettem sézre hogy alul nem pipáltam be azt hogy több visszaállítási pont. De azért kössz, a Kéz megy ;)
2012. márc. 15. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!