Szerintetek melyik a jobb, a Tekken vagy a Mortal Kombat?
Figyelt kérdés
.. És miért?2012. márc. 14. 22:25
1/9 anonim válasza:
Sztem Mortal Kombat :) Fun vagyok.
2/9 anonim válasza:
Tekken, mert közelebb áll a valósághoz.
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, de a betegebb fantáziájú emberek meg kiélhetik a vágyaikat Mortal-on :)
2012. márc. 15. 10:44
4/9 anonim válasza:
Egyértelműen a Mortal Kombat. Ha már ilyen stílusú játékokat keresünk, akkor annál véresebbet, brutálisabbat és szórakoztatóbbat keresve sem találhatunk.
Az a király.
Aki nem vágyik vérre, sőt, valószerű küzdelmet akar, az játsszon Fight Night-tal vagy WWE-vel.
5/9 anonim válasza:
Tekken szerintem sokkal jobb mint a Mortal Combat bár a Mortal Combat se rossz de én a Tekken mellett vagyok.
6/9 Cloofer válasza:
Szerintem mind a 2 nagyon jó, amíg nem volt MK9, addig abszolúte Tekken fan voltam, de ez a MK9 mérföldekkel jobb mint a Tekken 5 (azért nem a 6-ot írtam mert az 5 sokkal jobban el van találva játékélményileg).
7/9 anonim válasza:
Tekken mert az sokkal életszerűbb nem olyan gyors és egyhangú mint a mortal kombat de kinek mi :)
9/9 MrBlackBerry válasza:
Én jobban kedvelem igazából a Tekken szériát,de a Mortal Combat 9 tetszett,bár én akkor is maradok a Tekken részeknél.Viszont a tekken a hatodik rész óta,szerintem romlott valamennyire,én névszerint a tekken 5-öt kedvelem a legjobban.Na de ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!