Ha letöltök egy torrentről dvd-t és 1db Iso file-ból áll, akkor azt képfájlként kell kiirni hogy letudjam játszani DVD-n vagy az adott iso file-t?
Mountolod a képfájlt (daemon toolsban) és a képfájlon belüli adatokat írod dvd-re.
Tehűt nem az iso file-t azt mountolod.
képfájl írása lemezre - pl. imgburn
ha adatként írnád, akkor az iso-t írja ki úgy ahogy van, azt nem fogja lejátszani az asztali, játékokat szoktam volt úgy ha több ráment egy dvd-re, de ma már nem sanszos, úgy virtuális meghajtóval is mentek a lemezről. De az csak gépen megy.
"képfájlon belüli adatokat írod dvd-re"
működik, de inkább ne így csináld, csak hogy ne szokd meg a hüleséget
""képfájlon belüli adatokat írod dvd-re"
működik, de inkább ne így csináld, csak hogy ne szokd meg a hüleséget"
Igazat adok én is. Jelen esetben kivitelezhető, hogy bemountolod, csak teljesen felesleges és tényleg nincs értelme, mert így tudsz tönkre tenni egy bootolható CD-t, mert ezzel a másolási módszerrel már nem lesz bootolható és kukába dobhatod. Tehát nem kell mountolni csak simán képfájl felírása lemezre vagy képfájl lemezre mentése a megoldás a lényeg hogy ne adatlemezt készíts....
""képfájlon belüli adatokat írod dvd-re"
működik, de inkább ne így csináld, csak hogy ne szokd meg a hüleséget"
nemértem már mér lenne hülyeség... semmilyen program nem kell hozzá (sajátgépből írható) és működik.
Tehát kérdem én mért hülyeség?
alternatív megoldás bárminemű program letöltése nélkül.
Bocs hogy duplapostolok
Bootról nem volt szó a kérdésben. Tehát még mindig nem hülyeség.
Ha írja, hogy bootolható lemezt akar nem ezt írom én sem.
1db iso DVD-ről volt szó ami lehet játék/film/program stb...
Mert a kérdező nem ért hozzá ezért kérdezte meg. Ha a kimásolós módszert "nyomod a kezébe" akkor azt fogja használni és azt fogja megszokni és ez a módszer bootlemez esetében nem járható. A másik módszer mindig használható a te általad ajánlott meg csak ebben az esetben és ezért szokja meg inkább az egyből kiírást, mint a kimásolóst...
A "hüleséget" kicsit erősnek tartom, de tény hogy a másik módszerrel többre megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!