Windows alatt hogy lehetne megoldani hogy egy adott mappában egy adott fájltípus ne jöhessen létre?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy pl xy mappában ne lehessen pl txt fájlt létrehozni.2012. márc. 14. 15:43
2/9 spyboot válasza:
nem tudom mire gondolsz..de az(fölső sor) eszközök-nézet-mappa beállításoknál ha ki veszed a jelet az ismert fájltípusok elrejtését akkor nem tudod átnevezni....próbálkozz paint-tal (startmenű-minden program -kellékek-paint) is áttudod pl.mindet jpg-fájl-ként menteni.legtöbb progi felajánlja hogy mentsd el...válaszd mindig a ..mentés másképp..és ekkor kiválaszthatod mire akarod konvertálni.az első javaslatom veszélyes mert ha kiveszed a jelet és átnevezed használhatatlan fájlt kapsz...
3/9 spyboot válasza:
Én így értelmezem a kérdésed..pl. nem akarsz mást csak jpg.fájlt akkor mindig igy mentsd el...vagy konvertáld át a meglévőket és erre nagyon sok progi van...
4/9 spyboot válasza:
egyébként javaslom annak aki azt írja hogy..sehogy..inkább ne írjon véleményt mert azt nagyon sokan olvassák és elhiszik neki...pl.írhatta volna azt hogy.. engem is érdekelne....csak megjegyeztem...
5/9 A kérdező kommentje:
Nem egészen erre gondoltam.
Egy program automatikusan generál xy kiterjesztésű fájlokat egy mappába. Ezt akarom megakadályozni.
2012. márc. 14. 18:33
6/9 anonim válasza:
Első lennék. Én az arra gondoltam, amit a kérdező ír. Nem megakadályozható az, hogy egy mappába bekerüljön egy adott fájl. Amit te írsz az meg nem megoldás, mert ha kiveszi a pipát a mappatulajdonságoknál, azzal közel sem akadályozza meg a fájltípus létrejöttét. Gondolkozzál már ember. Hogy tiltanál le egy bizonyos fájltípust egy bizonyos mappában. Az hogy .txt típusú fájl ne legyen létrehozható egy mappában az kivitelezhetetlen Windows alatt. Azt hittem, hogy ez egy egyszerű mondattal megválaszolható - lásd első válaszom - de úgy látszik csak a húszsoros válasz a válasz. Próbálkozhatsz az előző válaszoló tippjeivel, de a végeredmény az, hogy NEM LEHET.
7/9 anonim válasza:
Inkább azt kéne megakadályozni, hogy a progi létrehozza azt. Ha esetleg tudod, hogy melyik program csinálja akkor tehetsz valamit...
8/9 spyboot válasza:
azért írtam azt amit írtam mert kezdőkoromban én legalább is, nem tudtam azt hogy JPG.PDF.txt.stb.. formátumok is vannak.az ismert fájltípus elrejtéséről azért írtam mert hátha valaki nem tudja...egyébként azzal is jártam úgy hogy átneveztem és használhatatlanná lett.....megaztán hátha valaki nem tudja alapon írtam...
9/9 anonim válasza:
Semmi gond kolléga, csak a kérdezőt ez nem viszi előrébb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!