Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan állíthatom meg a...

Hogyan állíthatom meg a visszaszámlálást?

Figyelt kérdés

Win 7 Ultimate van a gépem és hogy lehetne megállítani a visszaszámlálást? próbálkoztam win 7 activatorral de nem sikerült ugyan úgy számolja a napokat.Olvastam valami vízjelről is a jobb alsó sarokban és olyanon nincsen.

És mi lessz ha lejárnak a napok?

2012. márc. 14. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha Win7 Ultimate N, akkor sehogy. Ha nem N-es, akkor "Win7 loader by Daz" (Google) tudja aktiválni. Ha alapból nem, akkor legacy módban igen.
2012. márc. 14. 15:28
 2/9 ejbenjaro ***** válasza:

Például úgy meg tudod állítani ha megvásárolod a szoftvert.

A kérdésed pedig nem programozás kategória ilyenformán.

2012. márc. 14. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Kettes, én egyetértek veled, de ez nem is a programozás kategória ahol feltette a kérdést :)
2012. márc. 14. 15:43
 4/9 Pj0tr ***** válasza:

#3 feltételezem a válasz születésének az időpontjában még a programozás kategóriában volt és egy moderátor áttette.

Kérdező: [link]

Innen le lehet tölteni bármely windows verziót és még visszaszámolni sem fog.

2012. márc. 14. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Ilyenkor szoktak jönni az illetékesek, és mindenki kapja a piros üzit, aki nem a kérdésre válaszol. Ez nem a szoftvergyártók jogaiért való kiállás helye, csak kérdésekre válaszolunk. Első voltam.
2012. márc. 14. 16:00
 6/9 anonim ***** válasza:
2012. márc. 14. 16:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Most már azt is kiírja hogy A Windows ezen példánya nem eredeti
2012. márc. 15. 11:57
 8/9 Pj0tr ***** válasza:

Gondolom azért írja ki mert nem a boltban vetted hanem letöltötted:

#5 A kérdésre az alap válasz az, hogy menjen el és vegye meg. Nem feltételezem a kérdezőről, hogy egy tolvaj. Csak van egy kis problémája a windows-sal és nem tudja, hogy kell megoldani. Nem mindenki vágja, hogy windows nem alanyi jogon jár mindenkinek.

2012. márc. 19. 09:02
 9/9 anonim ***** válasza:

"#5 A kérdésre az alap válasz az, hogy menjen el és vegye meg."

Igen, van a windows-ban egy mágikus detektor, ami érzékeli, hogy ő elment a boltba és megvette, és ennek hatására a számláló megáll minden egyéb beavatkozás nélkül. El is felejtettem.

2012. márc. 19. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!