Miért halkítja le a Windows 7 a programokat?
üdv. Egy olyan problémám lenne, hogy mikor TS3 - on beszélek és közben játszom a Windows 7 folyton lehalkítja a játékot teljesen, ami nekem nagyon nem jó értelemszerűen. Biztos van rá valami megoldás, aki tudja kérem írja le.
Köszönöm.
Szia. A TS3-ban ott fenn van olyan, hogy Settings, rákattintasz kijön egy legördülőmenü és ott lennie kell olyannak, hogy Setup Wizard. Ott bejön a cucc, hogy miket lehet beállítani(csak listázza) menj rá, hogy NEXT. Ugye ott lesz a Nickneved. NEXT. Bla-bla nem érdekes NEXT.
Bla-bla nem érdekes NEXT. Bla-bla nem érdekes NEXT. Bla-bla nem érdekes NEXT. Ennek ennyiszer kell megtörténnie mire eljutsz a lényeghez. Mégpedig látnod kell majd két ilyet hogy: | | Enable Overlay
| | Enable Volume Control.
Szerintem neked az lehet a baj, hogy az az Enable Volume Control be van pipálva. Nekem is ez volt a baj és kipipáltam (mármint kivettem a pipát onnan) és jó lett.
Bocsánat a marha hosszú válaszért, remélem tudtam segíteni, Helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!