Miért lesz két Chrome ikon a tálcán?
1. Miről beszélsz? Nem az volt a kérdésem, hogy kinek mi a véleménye egyes böngészőkről. Nem tudom, hogy jön ide az a baromság, amit írtál.
2. Hogy miért használok külső böngészőt? Mi közöd neked hozzá? Használd akkor te az IE-t, ha neked elég neked egy gyenge böngésző.
3. More... Látszik a szint, ha ilyeneket írsz.
1. NEM IE-t használok
2. Miért, az IE 9-nél szted van újabb? Mert az van a gépemen.
3. Még mindig nem a kérdésemre válaszoltál paraszt
1. Paraszt vagy te!
2. Az IE9 gyorsabb elődeinél JÓVAL!
3. Minek kell neked egy Chrome ikonnál több? Nem elég egy a Chromeból, minek 2, így is van egy, amelyik sz*r.
4. Nem tudom, te mire használod az internetet, de szerintem, hogy feltegyél egy h*lye kérdést mindennap ide a gyakorikerdesek.hu-ra, arra elég az IE is.
5. Amúgy jön az IE10, amelyik MÉG JOBB LESZ!
-- Na csá --
ja! És végre kibökném a megoldást:
A tálcádon lévő két chrome ikon közül valamelyikre rákattintasz jobbal, és kiválasztod azt h unpin this program from taskbar..
ilyen nehéz volt te tökéletlen!
Szia :D
Nekem most jött elő ez a probléma, de sikerült megoldanom. Valószínűleg már neked ezzel nem segítek, de hátha tudok azoknak, akik szintén idetévednek épp úgy, mint én :D
A megoldás nagyon egyszerű: a már korábban rögzített ikont töröld (jobb klikk, "a program rögzítésének feloldása a tálcán"), majd nyisd meg magát a böngészőt, és ahogy megjelenik a tálcán az ikonja, rögzítsd a tálcához, és innentől már jó lesz :) Nekem ezzel megoldódott a probléma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!