Ezek a képek valódiak, vagy Photoshop-al csinálták?
Figyelt kérdés
Mert nem hiszem, hogy ilyen szépen le tudnák fényképezni a levegőben, elmosódás nélkül. Hiszen éppen repülnek, hacsak a fotó miatt le nem állították a hajtóművet.
2012. márc. 13. 23:02
1/8 anonim válasza:
Szerintem valódiak, megfelelően rövid záridővel simán lehet lőni ilyeneket, főleg ha a fotós is hasonló sebességgel mozog (egy másik repülőn).
2/8 anonim válasza:
Igen, direkt csináltak egy a vadász repcsiknél is gyorsabb repcsiket, hogy lelehessen fotózni a vadász repcsiket... Nem valódiak.
3/8 A kérdező kommentje:
Meg én úgy vettem észre, (ezeken lehet, hogy nem látszik), hogy a kép bal felső sarkán szinte mindegyiken van 3 vagy 4 szürke nagyobb pont. Mintha egy segéd vonal lenne. De lehet, hogy csak a kép készítőjének a fényképezőgépe csinálja ezt.
2012. márc. 13. 23:17
4/8 anonim válasza:
elöző válaszoló vagyok, a harmadik képet figyeld, olyan közel nem megy a fotózó és a repülőgép.
5/8 anonim válasza:
Miért is kellene elmosódottnak lennie egy alig mozgó tárgynak? Rövid záridő sem kell hozzá, mint írták.
A fotós gép és a fotózott gépek egymáshoz viszonyítva alig mozdulnak el. Nincs itt semmi trükk.
A leállított hajtómű elég mókás feltevés. :-DD
6/8 anonim válasza:
Már miért ne menne? Teleoptikával a távolságok lecsökkennek, nem is kell közel menniük. Kötelékben viszont elég szorosan szoktak repülni a gépek, s tele sem kell.
7/8 A kérdező kommentje:
Még furcsább, hogy egyik képen sem látszik gáz a levegőben, (mint a délibáb) ami a sugárhajtóműből jön ki.
2012. márc. 13. 23:38
8/8 anonim válasza:
Nem valódiak, de nem is ps-l készitették, legalábbis az elsőt nem. Ezt valamelyik 3d modellező szoftverrel készitették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!