Mivel tudnám gyorsítani a gépemet, esetleg az internetet, hogy kevésbé laggoljon a szerverem?
-Jobb szgép vásárlása
-Előfizetés gyorsabb internetcsomagra
Kérdés? mennyi ramod van? Nem ismerem a minecraft működését, de ha már szerverről beszélünk kell a jó/gyors (és sok) ram.
Ezen felül kérdéses a processzor sebessége... Főleg ha ugyanazon a gépen játszol te is amin a szerver fut.
Ha külön gépen futtatod a szervert (és csak a szervert) a szerver minőségét is növelheted (feltéve hogy adott a megfelelő pc konfig)
Illetve igen... Jobb internet... T-home/UPC hiába a 15-20 megás net, ha nem enged feltöltést...
Esetleg több portot kiosztani a szervernek routeren... mert 1 ponton több szálat beengedni... mintha 1 ajtón egyszerre 50-en akarnának bemenni :)
ohh, ez jó ötletnek tűnik, am 4 GB ramom van, és csak ez az egy normálisabb gép érhető el számomra, tehát egyazon gépen játszok is.
Na mentem portolni :D köszi :)
problémám van, a szerver egy bizonyos porton megy nem?
egy ugyan olyan portot nem lehet többször megnyitni.
Keressem meg milyen portokat használ a minecraft, és azokra a számokra nyissak portokat?
Elméletileg minden szervernél ki lehet osztani több portot neki (a szerveren belül).
Ennek működésének, és beállításának utánna kéne járnod, mivel én Minecraft szervert nem csináltam még, de pl SA-MP-nek, CS1.6-nak Lineage 2-nek lehet több alportot kiosztani (az ip-d mellé a fő portot írja) és a szerver ossza ki automatikusan a playereknek a portokat miután becsatlakoznak.
Nos nem mondom, hogy biztosan van ilyen minecraft szervernél is, de nézz utána hivatalos oldalon is. (ha nem tudsz angolul google fordító)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!