Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » XP SP2-őt hogy frissítem SP3-ba?

XP SP2-őt hogy frissítem SP3-ba?

Figyelt kérdés
egy SP2-es xp pro telepítővel felraktam az xp-t és ez hogy tudom SP3-ra frissíteni?

2012. márc. 13. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Letöltöd (kézzel vagy automatikus frissítéssel), majd telepíted (vagy telepíti a rendszer). Nincs benne semmi trükközés.

Ha másolt rendszered van, de hitelesített valamilyen módon, nem kell problémáznia.

2012. márc. 13. 19:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Eredeti sp2-es xp internetről lenézett kóddal :) mert az eredeti az nincs... :)
2012. márc. 13. 19:07
 3/6 Daniel_La_Costa ***** válasza:

Akkor viszont ne frissíts rá, mivel azonnal jön az "Eredeti windows..."

Manuálisan frissítsd inninen:

[link]

2012. márc. 13. 19:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Ok meg van, de most meg jön a "30 napom van regisztrálni" dumával... Ez ellen van valami?
2012. márc. 13. 20:53
 5/6 Daniel_La_Costa ***** válasza:

Páff xD 1 eshetőség....

http://www.youtube.com/watch?v=8ynWjHF8Jhg

T

ha ez nem megy kezdd kimenteni az adataid...

Egy tipp... Ha nincs meg az eredti xp kodja ajánlott lezedni egy olyat amibol ki van szedve az eredetiseg vizsgalat (ami nem ker kodot)

Erdekes amugy, hogy mas koddal sem erzekeli eredetinek a lemezed... Integralva van egy eredetiseget igazolo fajl amivel nem kene csinalnija.

Ha nem akarod ujrarakni az xp-d akkor meg esetleg rendszervisszaallitast csinalsz a telepites elottre. sp 3 igazabol alap felhasznalonak telljesen felesleges miven semmi olyan ujitast nem tartalmaz ami szamodra hasznos

2012. márc. 14. 06:49
 6/6 anonim válasza:
Amúgy inkább rakd fel az xp Blade edition-t azzal tudsz frissíteni sp3-ra ilyen gondok nálkül....
2012. máj. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!