Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az EASEUS programmal, a home...

Kisvuk29 kérdése:

Az EASEUS programmal, a home verzióval, miért nem lehet a c meghajtóból (amin a WIN7 Home van) 2 particiót csinálni? A 9.1. 0-ás Home Editiont használom.

Figyelt kérdés
A Vista Home-ot is fel akarom rakni.Ne cikizzetek a Vista miatt!
2012. márc. 13. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet. Miért nem engedi, csak ír valami hibaüzenetet...

Mekkora az a "C" partíció?

Mennyi rajta az üres hely?

Mekkora partíciót szeretnél?

2012. márc. 13. 16:09
 2/5 A kérdező kommentje:

250 GB-s HDD.

133 GB szabad.(De ebből fogok egy csomót letörölni.)

Kell KB.: 60-70 GB

Valami olyat ír ki"One of more of the operations you made require rebooting to complete. If you press,Yes the computer will reboot to perform the operations."

Nem vagyok profi angolos,mert még csak 8.-os vagyok.

2012. márc. 13. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg már beállítottad azt amit szeretnél. Azt írja, hogy a végrehajtáshoz nyomj Igent. Ezután a gép újraindul és végrehajtja a partíciók módosítását.

(a beállítás a csúszkán még csak kijelölés a tényleges végrehajtása hosszadalmasabb folyamat)

2012. márc. 13. 17:00
 4/5 A kérdező kommentje:
De egyszer már megcsináltam és újra indulás után eltűnt a windows.
2012. márc. 13. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem írják, itt már újra kell indítani a gépet a művelet befejezéséhez. Az, hogy miért tűnt el a windows-od, senki nem tudja így látatlanba megmondani. Ahhoz ott kéne lenni...
2012. márc. 13. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!