Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel tudom csökkenteni a pdf...

Mivel tudom csökkenteni a pdf formátum méretét?

Figyelt kérdés
sajnos a szkennelésnél nem tudom lejjebb venni a felbontást és 20 oldal után már nehezen kezelhető e-mailben
2012. márc. 13. 08:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Ne pdf-be szkenneld.

A kapott képeket pedig utólag tudod módosítani.

2012. márc. 13. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk ne egyből PDF-be szkenneld, hanem pl. PNG-be, aztán a méret csökkentése után pakold össze PDF-be.

Mellesleg ki van csukva, hogy ne lehessen állítani a DPI-t szkenneléskor.

2012. márc. 13. 08:58
 3/8 A kérdező kommentje:
a gyorsan szkennelő új masina csak 100x200-as legkisebb beállítást engedélyez, de így 10-15 mega egy pdf
2012. márc. 13. 09:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagy fájlok megosztására léteznek az emailnél jobb alternatív módszerek is. Tudom, hogy nem ezt kérdezted, de jobb ötletem nincs.
2012. márc. 13. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon nem jól nézel!

A szkennelésnél nem 100*200, stb. a beállítás, hanem 100, 200, stb DPI.

2012. márc. 13. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Én jpeg-ben szoktam bescannelni, és azt irfanview-al átméretezem a kellő méretre, elmentésnél is lehet picit rontani a minőségén 80-90%-ig, és akkor pár kilobájtos képeket kapok, azokat meg utólag összefűzöm jpegtopfd nevű ingyenes programmal egy darab pdf fájlba.

[link]

[link]

Ha kérdés van, próbálok még segíteni.

2012. márc. 13. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
Vagy inkább xnview: ez nem csak kicsinyíteni tudja, de össze is fűzi PDF-be és fölösleges két programot használni. Ez is ingyenes, ráadásul jobb, mint az irfanview.
2012. márc. 13. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"Vagy inkább xnview: ez nem csak kicsinyíteni tudja, de össze is fűzi PDF-be és fölösleges két programot használni. Ez is ingyenes, ráadásul jobb, mint az irfanview."

IrfanView is tudja. Csoportos konvertálás, utána összefűzi.

Szerintem meg az Irfan a jobb. /ez kb AMD-Intel vita/

2012. márc. 14. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!