Mi az a WinRAR?
Figyelt kérdés
Kapok haverjaimtól másolt játékokat és mindig bejön ez a "WinRAR" És nem tudom hogy kell használni ezáltal a játékot sem tudom elindítani!Köszönöm2012. márc. 12. 18:41
1/7 anonim válasza:
Szinte megegyezik a WinRAR-ral: [link]
2/7 odordaniel válasza:
Arra való hogy több fájl 1 tömörített .rar kiterjesztésű fáljá gyűrja össze. Pl azért hogy ne 64 képet keljen elküldeni hanem 1 db rar fájl és kész.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) és hogy kell használni játékoknál?
2012. márc. 12. 18:45
4/7 odordaniel válasza:
telepíted. Ezután valószínű a játék több rar fáljba van csomagolva( ez szokott lenni álltalában) rákattintasz jobb egérgombal az egyik tömörített fájlra és rámész hogy kibontás ide.
5/7 A kérdező kommentje:
Nálam az van hogy pl most beraktam a Gta san andreast és amikor berakom a CD-t akkor egyből ez az egy lehetőségem van hogy:Mappa megnyitása fájlok megtekintéséhez.És semmi más hogy futtatás rákattintok és ott van hogy Cracked Exe aztán Gta san andreas és az ilyen WinRAR-os fálj mert ott vannak a könyvecskék mellette!Aztán valami sa-mp-0.3 install de az azt mondta haverom hogy az valami multyplayer verzió semmi szükséges most megnyitom azt a WinRAR-os san andreast és utána bejön az a WinRAR oldal aztán mit kell csináljak mit kel megnyissak?
2012. márc. 12. 19:02
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönööööm meg vaan :DD
2012. márc. 12. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!