Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tömörít kisebbre a...

Miért nem tömörít kisebbre a program?

Figyelt kérdés
Virtual Dubbal szeretnék tömöríteni egy filmet,1.33 gigás,és én 700-800-ra szeretném,még sose csináltam ilyet,de olvastam itt-ott hogyan kell,tudom a compression résznél kell,de annyi codec meg csomó minden van itt,melyik a legjobb?és miket kell beállítani,és ha végeztem a beállításokkal simán lementem save avi-ként?illetve direct stream copy-ra kell állítani? csak mert a leírásokban ilyeneket nem közöltek. én próbáltam úgy ahogyan leírták de ugyan akkorára tömörít kapok egy 1.33 gigás filmet.
2012. márc. 12. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a film már tömörítve van, akkor nem fogod tudni kisebbre tömöríteni.
2012. márc. 12. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt a tömöritést ugy hivják, hogy lekonvertálás. A Virtuál Dub-ot nem ismerem, helyette viszont tudom ajánlani az ingyenes Formát Factory-t, végtelenül egyszerű kezelése, vele biztos a siker:

[link]

A Virtuál Dubb beállitásaiban is lennie kell, ahol a kimeneti fájl beállitásai meg lehet adni.. Az 1,33GB-os videodat első lépcsőben próbáld alacsonyabb bitráta kimenettel lekonvertálni, de ha szükséges és nem HD-s a felvételed, akkor 640px480p normálra, vagy még ennél kisebbre is beállitani.

Ha HD-s /720p vagy 1080p/ a felvételed, azt is le lehet normálra konvertálni, de tudd, hogy az esetben elvész a HD minőség, amit már sosem tudsz visszaállitani.

Azt nem irtad meg, hogy hány pixeles a filmed. Gondolom a 700-800-as számok pedig MB-ot jelentenek.

2012. márc. 12. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Azóta találtam egy AutoGk nevű progit,és minimális vesztességgel 700 MB-ra tömörítette a filmet.
2012. márc. 12. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Jó, jó, de azért a zöldkézért megszenvedtem.
2012. márc. 12. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!