Pc játékhoz kéne?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy a Fear1-hez és a fear 3-hoz milyen csaláskód illetve magyararítás és színkron van hozzájuk. és hogyan tudom egy játéknak megtudni a verzió számát ha nem írja ki vagy esetleg nem volt a letöltésnél.2012. márc. 12. 09:39
1/6 Daniel_La_Costa válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy :)
2012. márc. 12. 10:47
3/6 A kérdező kommentje:
Fear 3-ra kódokat nem találtam csak trainert (csaló program)
[link] (mire szolgál ez a csalóprogram)?
2012. márc. 12. 10:51
4/6 Daniel_La_Costa válasza:
Letöltöd és megnézed. álltalában örökélet, örök lőszer stb szokott benne lenni. ez konkrétan 19 csalást tartalmaz.
(vírusírtó vírusnak észlelheti de nem az)
Egyébként fear 1 magyarítás, csak elfelejtettem:
5/6 A kérdező kommentje:
Kösszi. És szinkron nincs?
Tudom olyan kor minsig ki kapcsolom legalább 10percre.
2012. márc. 12. 10:57
6/6 Daniel_La_Costa válasza:
Én konkrétan nem találtam, de szerintem nem is bajlódtak vele. A magyar felirat is jó, bár igazad van, hogy élvezhetőbb, de hát ugye annak örülünk ami van. :)
Fear 3-hoz meg nem mostanában lesz magyar felirat sem (már ha nem alap magyarul dobták ki Mo-n bár nem hiszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!