Nem indul a Win 98-as telepítőlemez?
FAT32-re formáztad azt a meghajtót, ahová telepíteni szeretnéd?
(a Win.98 nem "csípi" at NTSC -t!)
Szia.
Szerintem 3 megoldás van :
1. Ha van a virtual PC boot menű akkor azt próbáld meg előhozni (ESC, F2, F8, F5, F10 nem tudom a VMwaréban ESC-cel lehet a boot menűt elővarázsolni), ha megvan válaszd a CD-rom-ot.
2. Beállitod a Virtual PC-d boot sorrendjét, hogy CD-ről bootoljon, erről itt olvashatsz (Belépsz a virtuális PC biosában és ott beállitod): [link]
Mivel valószinűleg a boot sorrend : HDD - CD, de első alkalommal a HDD-n még átugrott, mivel semmi értelmeset nem talál a HDD-n. (Formázatlan volt)
3. Letakaritod a virtual PC-ben lévő merevlemezt, és "formázatlanná" varázsolod. (Kiszeded, fizikailag kitörlöd és létrehouol egy ujat HDD-t)
Valószinűleg az első telepitéskor már csinált valamit a telepitő a HDD-vel (ha más nem akkor a boot sectorát átirta) és ezért nem indul a CD-ről, mert azt hiszi, hogy van fent operációs rendszer, és ha jól tudom a win98 még nem irta ki hogy nyomj meg egy gombot ha CD-ről akarsz bootolni.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!