Win xp sp 2 telepites agybaj. Valaki help?
Udv. Adott egy gep (low pc). Feldobtam ra egy oob xp-t ami lejart. Nem volt masik telepito ezert ujraraktam ugyanazt formazassal erre ma reggel ismet lejart (hozzateszem tegnap telepitettem 30napos proba idovel)
most meg az istenert nem megy fel egy masik xp... Vagy a hardverkiepites vizsgalatan nem lep tovabb, vagy tovabblep fekete keppel , vagy behozza a kep telepitot A windows telepitese cimmel de semmit nem csinal. A Cdnek semmi baja 3 meghajtoval probaltam 2 vinyoval..... Kezd mar cseszni az ideg...
Na szoval akkor... A tisztanlatas kedveert... Az uj xp irasa mar megvolt. Az elozo xp am lejart pendriverol lett felrakva (flashboot).
Most bootolok cdrol behozza a kis kek kepet amin el kezd futni az sci vezerlo akarmilye meg az automatiku helyreallitas segedlet de nekem ez nem jo viszont nem lep tovabb...
A gond az hogy mivel lejart az xp ezert be sem tudok lepni a win-be max csokkentettmodban parancssorral.
Mivel nincs modomban uj lemezt irni es nincs is masik ezert vetettem fel a kerxest..
(es megmielott jon a kerdes Telorol irok nem pcrol....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!