Everesten kívül van valami más programot ami a processzor VALÓS hőmérsékletét mutatja?
Megméred egy infrás hőmérővel.
Ha az alaplapi érzékelő rossz értéket mér, nincs az a program, ami helyeset fog neked mutatni...
Lehet, hogy az érzékelőtől kapsz rossz értéket, de ha tényleg 70-80 fokos a CPU 40%-os leterheltségnél az gáz. Nekem volt ilyen, mert kilazult a CPU hűtő felfogatása, és a paszta is még a gyári volt. Újra lett pasztázva és fel lett rakva a hűtő rendesen és minden rendben volt 30 fok körül van alapjáraton.
Nekem játék közben volt 80 fokos a CPU-m...CoD 2-tem, amikor beléptem a szerverre 90 FPS-em volt 20 perc múlva meg olyan terhelt volt a CPU, hogy a hőmérséklet miatt nem működött normálisan és már csak 20 FPS maradt, az is erősen ingadozva. De ha neked nincsenek ilyen gondjaid, akkor lehet, hogy csak az érzékelő a hibás.
Nem a cpu-t kell cserélni, hanem a bordát rajta esetleg egy bikább ventit....
Ha nem akarsz rákölteni próbáld eligazgatni onnan a kábelkötegeket, és a ház oldalát ne tedd fel. valamilyen szinten segít. (-10-15 fok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!