Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Movie maker:még Mindig kinlódo...

Movie maker:még Mindig kinlódok! A kisfilmem már film formátumú, fel is ment a youtubra, de a zenét nem játsza le. Segitség?

Figyelt kérdés
Már avi-ba is átraktam, de ugy sem megy a zene. A fura az, hogy a projektet ha le akarom a movie makerben játszani, csak akkor megy a zene, ha az idösorba kattintok, fent a lejátszás fülön belül ha a hangot választom, a némitás előtt ott a pipa, ha kioldom, akkor okés,megy a zene, de eleve ilyen némitással mentette videofileként, pedig hozzá sem nyultam. Mit csináljak? Kezd elmenni a kedvem....nem csajnak való dolvok ezek....jajjj, segitség!
2009. jún. 9. 21:56
 1/2 A kérdező kommentje:
Fiúk, legyetek már jófejek és segitsetek!
2009. jún. 9. 22:54
 2/2 anonim válasza:

Csaj vagyok, de azért remélem tudok segíteni :D (Tudom, már négy éves a kérdés, de akkor is)

Első lépésként szerintem nyugodtan hagyd a p#csába a Movie Makert, és válts Sony Vegas -ra. Elég drága, de ha meg tudod szerezni valahonnan ingyen (feltéve, ha nem az USA -ban élsz, mert ott lecsuknak az ilyesmiért), akkor kezdhetsz is vele dolgozni. Ez egy PROFI program, kissé bonyolultabb, mint a Movie Maker, de a könnyebb kezdés érdekében nézz YouTube -on magyar videókat erről a programról. Bár én például úgy jöttem bele egy óra alatt a kezelésbe, hogy először nyitottam meg a Sony Vegas -t, nulla tapasztalattal, és videó segítsége nélkül. Szóval nem tudom, aktuális-e még a kérdés, de a Sony Vegas mindig jobb, mint a Movie Maker! :)

2013. jan. 19. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!